nu har man varit på dam match och träning nu är man slut. nu sitter man vid datorn och bloggar och chattar får inte glömma musiken! nu är man trött efter en hård dag! undrar vad man ska göra i helgen? kanske simmtävla matchen blev inställd i helgen det suger! sk asitta lite till vid datorn okej! MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin!!

hej hej! mår ni bra det gör jag nu har man gjort läxan färdig:) skönt!! i mon är det skola igen då fasst det är snart fredag igen. gud så skönt!! så nu ska man vell fika kvällsfika och titta på tv snart kl.8 ungefär. man kanske ska baka något nu det vore gott!! jag ska lägga ut mer bilder sen jag ska bara lägga in bilder i datorn först. ja skriver igen  i morgon kväll eller äfter skolan. ha så trevligt nu i kväll ni som läser!MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin!!

nu har man tittat på familjen annorlunda så nu ska man lägga sig. i mon är det skola igen. tycker ni det är roligt i skolan? det tycker jag är ganska kul. i mon ska jag sitta i lånekjosken med linnea. god natt!!MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin!!
hej hej! mår ni bra det gör jag :) tittade ni på solsidan eller? det gjorde jag. i morgon ska man till skolan då. nu ska man titta färdigt på time out.  eller hur det stavas. i mon är det innebandy träning som man ska gå på. ses sen i mon ....... MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin!
nu ska man gå ut med moa då. jag litegrann vi ska åka lite pulka och så. det är morkt ute. är du mörkrädd? det är :() sen ska man prova på den nya pizzerian där måna lisa var förut. nu ska jag gå jag skriver sen i kväll. ses sen !MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin!
vann med 6-3 till oss fan vad kul det var att spela men det gjorde ont i foten som bara den. har ni det bra där hemma ?????? det har jag iallafall. jag ska säket ut snart för att få lite luft jag har lite ont i huvet för att jag har varit inne hela dagen ...........   hoppas att ni gillar min blogg. ses sen i kväll om jag hinner logga in MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin!
hej hej! mår ni bra ? det gör jag iallafall. jag ska spela match i dag. mot storvik. sen ska jag stå i kafeterian med jonna. och kanske några till. jag kan skriva sen efter jag har kommit hem hur det gick i matchen. nu ska man ner och göra gröt och byta om. ses sen. MÅNGA KRAMAR FRÅN kristin<3

hej hej! ska snart sova eftersom man ska spela match. mot storvik i mon vi kommer lätt vinna:) hoppas att ni mår bra det gör jag iallafall. idag har jag verit med jonna det var roligt fasst jag klev snätt med min onda problema fot. men i mon måste den vara bra. skriver kanske lite i mon efter matchen. god natt! kram kristin<3