Hej Hej!!
 
Nu tänker jag göra en video med ALLA mina julklappar.
 
Den kommer upp så fort jag kan. Måste bara göra den först :)
 
FÖRLÅT för dåligt med upptateringar den här helgen. Har haft fullt upp hela helgen med innebandy cup i Falun.
 
OJ nu fick vi besök jag kommer tillbaka om en stund. Kolvereid kom så då måste jag gå ner. Puuss<3







så här såg min kamera ut innan...


så här såg den ut på julafton. jag fick ett objektiv. med 300 metersb zoom också kan man ställa in på Marco eller normal.:)


båda objektiven. det som är högst upp det fick jag på julafton.



så här ser det ut i kamera väskan.


också fick jag ett stativ :)


och en ny klocka.

fick mycket mer. men det kommer ni få se i ett annat inlägg.

Nu ska jag sova för jag har innebandy träning klockan tio i morgon bitti.. så då ska jag vakna klockan nio.. God natt:)

Hej I dag är det dan före doppare dan :)
 
Och hitills av dagen har jag städat mitt rum. Så nu luktar det jätte gott efter dammtorkningen och dammsugigt.
Och nyss åt jag lite tomte gröt. Medans vi satt och åt ringde min bror (Raymond) och han var på väg in till sjukhuset för han har slagits på sin hockey match och då kanske han har brytit tummen.. Typiskt han.. Han fick då match straff. 3 i Hofors och 4 i Borlänge så det var många med i slagsmålet.
Men men..
 
Nu ska jag slå in paketen och sen ska jag baka. Jag ska göra ischoklad och kola och lite smått och gått. Sen ska jag göra efterrätten inför i mon. Det är choklad pannacotta. Det är jätte gott<3
Så i dag är det lite pyssel dag. Men jag hinner inte mer nu. Så vi hörs vell senare inte i kväll tror jag för då får vi fremmande.
Raymond,Malin,Lisa(om hon hinner hem),Pär(fast han bor här över jul men ändå) och Elon(morbror). Så vi blir ett gäng. Vi ska klä granen och äta julmat. Och sen på morgonen i mon så kommer Raymond och Malin hit igen för att äta lite frukost tillsammans med oss för att sen ska vi öppna paketen<3 Också sen ska vi till morfar och Ulla. Och då ska vi vara där resten av kvällen. Men nu måste jag allvarligt gå.. Hej då hoppas att ni får det mysigt i mon <3
Kommer nog hinna ett inlägg till i dag så ni får hålla utkik. ;)
 
 
hej i natt sov jag hos cornelia. Jag wilma och Linnea sov där. vi hade med oss en varsin julklapp till varje. I går kväll åkte vi pulka. vi kom hem tio i elva på kvällen. vi hade så roligt. och vi somnade sent i natt. och vi vaknade kvart över elva. skönt att sova. sen gick vi till pulka backen igen och var där länge så kom vi till cornelia kanske vid fyra. då åt vi lite lunch:D sen när jag kom hem ringde Elin min moster. och då åkte jag till henne för att pynta julgranen också bakade vi. och åt pizza<3

i mon ska jag till valbo och julhandla. Med mamma och pappa dom ska handla dom sista julklapparna så jag ska gå med Pär min bror för att handla lite hemliga saker..:) god natt<3








Jag tänkte slänga in det första tipset.!
 
Om du vill ha mjukt och fint glansigt hår, så när du ska kliva ut ur duschen. Ta och spola igenom håret en gång till med kallt vatten. Den blir lenare då osv. Jag gör det iallafall och mitt hår är super lent säger mina kompisar. Det funkar för mig. Varför inte testa ni/du också ;)
HejHej!!
 
Jag har ingen inspration längre.. Men jag ska börja som jag skrev förut. att jag ska börja med tips osv..
Jag har ingen inspration. Är inte så jätte roligt att bara skriva om vardagen. Det är roligt med lite förändringar.
aja..
 
I dag ska jag iallafall åka på kalas hos Liam. Den minsta kusinen. Sen ska vi till mormor tror jag. Hämta en gran. Sen kanske det blir att åka pulka i pulka backen får se med Moa.
 
I dag är det den tredje advent. Så man ska tända ännu ett ljus till. Och ta en present ur strumpan. Varje söndag så får jag något i julstrumpan. Jag har fått små julgranskulor och en choklad tomte. Idag vet jag inte vad jag kommer få. Har inte kollat än. Men det ska jag göra efter frukosten kanske. Men jag ska fixa lite saker nu. Men kommer lite senare om några minuter eller timmar.
 
HejHej!!
 
I går blev jag frisk :D
 
Så i går var jag i skolan. En vanlig skoldag :)
Efter skolan var jag med ofelia. Och vi bakade kola. <3 Jätte gott blev det.<3
 
Och i dag har jag varit i skolan. Vi hade en shema brytande dag. Så först hade vi mentorstävling på hela förmiddagen. Sen på lunchen gick nåpgra killan i från våran klass och alla tjejer i från våran klass och gick och åt pizza på rapido. Jag och Wilma delade på en kebab tallrik. Vi fick i oss den. Jätte lyckliga var vi för att vi klarade det. Sen efter lunchen så hade vi olika saker att välja på och då valde jag julpyssel.
 
 
Nu sitter jag i soffan och är redo för att åka till torsåker för att servera på 9ornas bal. Näsvös. Men nu måste jag äta också.. Ha det så bra! Hej Då!
hej hej!!

i dag är jag sjuk. Så är hemma i från skolan. ÅÅH jag hatar det här. i dag skulle vi göra jul godis på hemkunskapen.. Också skulle vi filma en sak på son.. och sista lucia träningen. Men hoppas att det går bra på torsdag. Också missar man träningen.

Jag har ont i magen och haft ont ända sen i går kväll. Tur att man har snälla föräldrar som hjälper en mitt i natten.

men i helgen har jag:

lördag: spelade innebandy match. vi förlorade med 9-6 till sätra...
och påväg hem så stannade vi i valbo. och jag köpte nya skor. bilder kommer lite längre ner.

söndag: Spelade innebandy match. vi vann med 6-2 mot karlholm. det var svårt att spela där för det var jätte litet.. och må fick nästan inte plats på avbytar bänken. så då var det någon som gjorde ett slarvigt byte så ingen gick dit så då lärde jag gå som vanligt.. så jag gick utan att någon sa till mig! alltid jag som måste gå för aldrig vill någon annan..
Men det gick bra ändå.
Sen kom jag hem och då gjorde jag hemkunskaps läxan. och då skulle vi tvätta. sen gjorde jag mitt hemprov i no:n..













Cola dricker jag nu.. det går inte så bra med juice märkte jag..
HejHej!!
 
Jag blir galen...
Jag bloggade ett jätte långt inlägg på min mobil i måndags och då hade jag skrivit om hela helgen och allt tror jag att jag skrev om. jag skrev iallafall ett långt inlägg. och sen när jag tröck på pubelicera så kom jag åt tillbaka knappen :( Så då blev jag arg!!
 
Men iallafall...
 
Har haft fullt upp hela veckan hitills.
 
Måndag: Träning (innebandy)
 
Tisdag: Träning (fotboll)
 
Onsdag: Var och fikade på hanssons med mina tjejkompisar. Och sen gick vi till Lotta`s för jag skulle klippa mig. Jag toppade bara mitt hår och gjorde lite mer uppklippt så jag kan få lite volym på mitt hår och inte bara vanligt rakt som ligger mot mitt huvud då blir det så tråkigt tycker jag.. Men jag har så mjukt och lent hår sa Lotta så det är lite svårt men det går om man har lite jox och hårspray så går det :) Jag kan ta en liten tips stund och sånt som jag har i mitt hår lite senare. Och min bror Pär kom hem i från kalmar för ett berök för att han ska kolla på ute matchen som brynäs ska spela.
 
Torsdag = Idag: Ingen träning pga. Ont i huvudet så jag har legat på soffan och sovit i några timmar och fåt massage av mamma och då börjar den släppa. Hoppas att det blir bättre snart. Får inte vara sjuk i mon.
 
Imon: Kommer få reda på mitt engelska prov som vi gjorde i tisdags eller i måndags. Och jag tror att jag kommer klara det för jag hade pluggat som en tok eftersom det inte gick så bra sist. Och jag svarade på allt.
Och efter skolan så kommer hela släckten och bakar peppar kakor. Och vi kommer bli ett stort gäng då.
 
Och i helgen ska jag spela båda matcherna. Både lördag och söndag. Så tagga tagga.
 
Men nu ska jag fixa lite saker. Ha det bra så länge!!
 
:)
 
hej hej!!

i helgen har det varit fullt upp.

Lördag: sov hos morfar fredag till lördag. och sen åkte jag på tomtesmyg. jätte mysigt. Men jag är jätte rädd för tomten så när man kom till stugan stog jag vid Erik eller Emil kommer inte ihåg vem!? men jag vågade inte släppa taget om honom..

söndag: var hemma hela dagen. och var ute i pulkabacken med Emil och Erik:)jätte roligt var det:)
sen var jag inne och gjorde allt möjligt från pyssla till plugga engelska.har prov i dag.

ha en bra måndag!!