hej hej ååå jag hoppas att min zipeall kommer i dag så jag kan ha det kväll för att jag ska på läger....
hej hej !! i helgen har jag varit på kanot läger som ni kanske vet. det har varit mysigt och framförallt roligt. i dag ska jag åka till valbo med moster elin och ska vi handla lite. får se vad man hittar för något. så nu ska man ta och ducha och rappa lite hon kommer om 45 minuter så det blir inge långt inlägg. men när jag kommer hem så ska jag berätta vad jag har fynda. vi syns sen harre gott herrå!!!!!
hej jah är inte så dukitig att blogga för att jag inte har tid med skolan och innebandy fotboll och allt..... Men nu om en vecka ska min ziperall komma jah länktar så mycket.. Jah ha bestält en rosa vit randig skit fin... Idag har jah varit med elin nordström = www.nordstrommelin.blogg.se vi har kört fyrhjuling det var skit roligt också kunde an sitta två stycken på samma fast det är ganska liten. Också har vi spelat innebandy i garaget ??? stavning??? och pysslat aa vi har gjort mycket i dag. vi har haft jätte roligt. Det jag ska göra i helgen det är att åka på kanotläger och sova där , och nästa helg så ska jag på fotbollsövernattning i haif stugan. Och den dagen så kommer ziperallen <3 Nu ska jag hitta på något kanske rita och titta på film... men vi ses kanske i mon bitti annars blir det när jag har kommit hem och på måndag ska jag åka till valbo med moster elin. det ska bli mysigt eftersom man har studiedag <3 love it <3 ska lägga ut lite bilder sen i från lägret men vi ses när vi syns harre gott.
Hej nu är man i skolan har snart den sista lektionen. Nu efter tsarens så har msn svenska. Jag har Linneas mobil. Som jag skriver på. Nu ska man in herrå
hej hej på er!!

i dag har jag varit i skolan inte gjort så mycket sen så hade vi innebandy träning....

och nu är mamma och pappa på föreldrar möe...

i mon ska jag vara med ofelia skjearet stavade jag rätt hoppas det...

Nu tänkte jag ta och lura ner pär och lisa för att spela någon....

FAST vi bråkar i bland är du alltid älskad av mig linnèa tycker om dig <3 förlåt <3 kan jag få den dära snygga bilden på dig och mig .......


hej varför måste man vakna halv 7????

det är kanske för att man är uppe den tiden varje morgon.

men i dag är det jö match mot storvik.

efter matchen ska jag åka tll valbo.

jag har jö beställt eller jag nej elin har beställt en åt mig. Elin har beställt en ziperall åt mig den är rosa och vit randig kommer att vara en polka gris... haha..........

nu ska man snart äta frukost men det lir säkert ett inlägg i kväll eller när jag har kommit hem så kan jag berätta hur det gick.....

blev inte så långt men ett litet iallafall.


                                                   puss och kram från krillan <3
hej hej i dag har vi haft match mot sätra. eller nu i kväll. vi förlorade tyvär men vi är inte sura över det utan vi har match mot storvik i mon då vinner vi så klart. Vi brukar spela 9 manna men i mon ska vi köra 7 manna.

I kväll så ska man äta TACOS mm...........

Idag så har jag varit med alma och jonna. Vi gjorde lite saker och så sen cyklade vi till samlingen.

åååå jag vet inte vad jag ska skriva........

men jag kan skriva i mon hur det gick på matchen i morron...


hej hej förlåt inte mitt fel. jag har inte hunnit blogga någon ting men jag ska börja nu igen ska skärpa mig nu. Har lite tips till er om ni vill titta på dom andra bloggarna som jag läser det är dom bästa bloggarna som finns :

jjjjjjosefinandersson.blogg.se

linneacolastkling.blogg.se

holmqvistjonna.blogg.se

svenssonalma.blogg.se
 
lisahjalsten.blogg.se

sofieiss.blogg.se

Läser många mer men årkar inte skriva alla också har jag och alma lärt elin. vi gjorde en blogg till henne också

nordstromeelin.blogg.se
                                                                                                                                                                                    
Ja i helgen har jag varit i furvik med dom bästa i världen <3 jonna holmqvist, Astrid Jacobsson,Elin Nordström, Alma Svensson & Moa kolvereid. Jag kommer att lägga ut bilder och lite annat sen.


Nu ska jag ta att äta lite frukost sen läxa har IUP dagar i dag och i morron. Ska fortsätta titta på dom andra blogarna sen ska jag nog gra läxan och när jag är fädig ska jag ringa Elin min moster.

Men jag kanske kommer skriva i kväll det får vi se annars blir det i morron lovar. Jag vet att morgon stavas morgon men jag skriver morron så ni inte tror att jag är dålig på att stava.

puss och kram <3