hej allihopa!!!
 
 
Nuj tänkte jag börja om på nytt och börja blogga igen. Men jag vet inte riktigt vad min blogg ska handla om med de kommer ut lite bilder då och då.
 
Men nu här på sistone har jag tränat fotboll och kanot och målat hus och varit med mina underbara vänner. Så jag har inte haft den tiden till at blogga. Men nu när de är sommarlov och allt sånt så kanske jag hinner med några inlägg per vecka. Men nu i helgen så¨är de ju midsommar och då så ska jag till orsa camping. Där kommer vi bo med släckt och vänner. Vi kommer vara ett gäng. De ko0mmer nog uppå lite bilder sen. Vi åker i morgon och stannar till söndag. Sen på söndag eftermiddag så åker jag till falun och bor där i några dagar. För att jag ska¨på ett innebandy läger som heter Roockiecamp så då kommer man förhoppningsvis få lite nya vänner och de är alltid lika kul. Jag kommer hem igen på fredagen och då är de mammas och pappas bröllopsdag då dom firar 10 år.
 
Men nu ska jag ta och sova så ,man kommer upp tidigt i mon eftersom man måste packa, klippa gräset mm så jag har lite att göra. 
 
Men ni få ha de gött så syns vi! :D
 
 
snyggaste kanotgänget för några år sen. Titta mina muskler jag är längst till vänster haha ! :D