hej hej!!

dagen har bestått först åka till skolan. sen så hade man möte om min engelska typ om hur det går osv. sen så tränade jag fotboll.
efter träningen kollade jag på min mobil och då hade jag ett missat samtal från min moster Elin. så jag ringde upp henne och då frågade hon om jag ville ta med mig någon på Brynäs match. och jag sa ja. så då tog jag med min käre far:) mamma var redan där med sitt jobb så egentligen skulle det bara vara jag och pappa hemma i tv soffan. Men istället stog vi i heja klacken på Brynäs matchen. Grymt kul. börjar med 1-0 i första perioden tror jag. sen i andra blev andra målet för Brynäs 2-0 och andra mål med men iallafall innan de 3 målet för Brynäs så sköt dom ut pucken asså över sargen och då gick en publik vackt och hämtade den och så gick han mot mig och pappa och gav mig pucken<3 så jag fick pucken som dom gjorde målet nummer 2 med<3 Åå den ska jag spara. matchen slutade 5-0 till Brynäs<3 efter matchen gick jag och pappa till Brynäs shoppen. pappa köpte en Brynäs tandborsten till mig<3 sen åkte vi till Statoil i Hofors och köpte en varsin calsone. eftersom vi han inte äta efter träningen för att då skulle vi bli sena och då köpte vi en korv på matchen så vi fick i oss någonting. så då köpte vi en varsin calsone:) Vi åt den hemma och sen kom mamma hem. hon åkte med sitt jobb så dom kom efter oss. och sen invigde jag tandborsten. och nu ska jag sova.

God Natt <3





dagens bild har Linnea skapat när vi spelade något gissa ordet spel)

Om du vill köpa något som är rätt så dyrt. Och du vill så gärna ha det. Spara pengar då så ska du se att du kan köpa det:)
 
Puss små gurkor :*
 
Tagen typ nyss! Snart åker jag till cornelia för lite god mat med dom andra tjejerna. Puss :*
 
HejHej!!
 
Jag har blivit dålig på att upptatera nu för tiden..
Det syns jätte mycket på min statistik.
 
Hoppas att jag kan få upp så många läsare jag hade innan jag blev så dålig på mina upptateringar.
Ska försöka bli bättre på det. Men denna vecka har värkligen varit full bokad..
På schemat har det varit träningar och plugga läxa och till prov...

FÖRLÅT!!!
 
 
Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtforlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt
 
.
Vart hittar ni felet? Skriv i kommentars fältet vilken bokstav som inte ska vara där...
 
Vem blir först? :O
 
 
HaHa Lycka till :)
Dagens grej på rummet!!:)









sitter nu på väggen vid min säng.
Malin fyllde år i veckan så då köpte mamma och pappa det här hjärtat. Men hon hade redan ett sånt så då ska hon få en annan sak. fast hon fick plankor så hon och Raymond kan äta plankstek.
Och då fick jag hjärtat istället för Malin:)

berättar helgen i mon.

God natt<3<3
På dagens bild får Linnea vara med på; )



sötiz<3<3
Är jag trött nu?????????

Vad är det här... Jag är trött nu och ska sova för jag är så trött.. Tror det är den tidigaste kvällen på välldig välldigt länge..
I dag har jag varit i skolan och tränat lite innebady. Super kul som vanligt.
 
Ialllafall tänkte jag köra igång med lite olika saker här på bloggen.
Tänkte börja med:
 
1.Dagens Diss..
2. Dagens bild.
3. Kristin tipsar
4. Länk byte
5.Kanske nån video blogg på de å.
6. 10 dagar
 
Tror jag ska blogga om det ett tag fram över nu och så klart min vardag.
 
Nu ska jag kika på Almas blogg och Jonnas blogg och Linneas blogg och jossans osv.
Har inte tittat på dom påen vecka kanske.. Pinit.. Förlåt mina underbara vänner för det <3
 
Neeh nu ska jag soova<3 puss
 
(om det är några stavfel så kan det vara för att jag skriver på mobilen.. och det gör jag ofta nu för tiden.. Så det kan bli lite slarv fel..
 
 
 
hej hej!!

i dag så har jag badat med ofelia Amanda och cornelia och sen så var det några som vi typ känner där också som vi typ va med?;) vi körde boll jaga och lekte lite på bläckfisken:) knuffades ner gjorde man.. och så klart så bubblade man i bubbelpolen:) <3

sen 5i 6 gick jag upp och då så blev jag färdig lite innan halv så då gick jag upp och väntade på skjuts med cornelia. sen så var jag hem och åt lasange<3 och sen vidare till ishallen för att kolla på brorshan. och dom vann med 4-3 jätte bra match med mycket fart:) och sen åkte jag hem och gjorde lite engelska och blev färdig med några frågor man skulle göra så nu bara glosor kvar:)


i mon ska jag träna innebandy i värna hallen. Sen så klart gå i skolan:) sen vet jag inte . plugga till omprovet i engelskan efter träningen blir det nog och lite glosor till läxförhöret på fredag:)


men nu ska jag sova. puss:)
hittade min so bok i dag som har varit borta hela veckan..:)
hej hej.

i dag har jag tränat fotboll. Gick suuper. fast jag fick en rätt så hård boll i ansiktet.. Men det gick bra. fick den vid ögat så det gjorde rätt så ont. Men de kan hända såna saker ibland. det jag mest var rädd för är att jag kanske skulle bli blå..
Jag grät inte för det tycker jag är rätt så pinsamt.

En gång när jag och mitt innebandy lag var på en cup i Falun vid jul. då spelade vi mot Arboga och då var odet en som slog mig på min hand. jag satt mig på bänken och då kom det en liten tår. sen efter matchen då kunde jag inte hålla mig längre..
jag började gråta. mamma hjälpte mig och fixa så jag kunde kyla.
efter några månader var jag fortfarande jätte blå och jag kunde knappt röra pekfingret. jätte ont hade jag och då åkte jag och mamma upp till hällsocentralen (stavning?) hc iallafall;) och då berättade doktorn att jag hade fått en inflammation. och då fick vi en salva så det skulle bli bättre.
Sen dess har jag haft ont och jag har ett litet märke. Jag blev slagen på själva handen ovan på. neranför pekfingret. aa iallafall...

i mon ska jag inte träna eftersom det inte är någon.. ska Vell plugga och kanske hitta på något med någon. vi får se.
i mon i skolan ska tjejerna bada. men jag slipper.:) för jag ska på elevråd:)
men nu ska iallafall sova.




juste vet ni?? jag har fått i hop pengar nu när jag har sålt jultidningar och då har jag pengar sen min gamla cykel jag sålde osv. så nu har jag råd med en i pad :) lycklig tjej häär:)

sov gott<3



har världens snällaste hhk lärare:) efter maten vi gjorde på lektionen så fick vi ny bakta citron kakor. hon bakade medans vi gjorde mat:)
hej hej i dag har jag spelat match i Bollnäs gick inte så bra.. Men man få hoppas att det går bättre i mon. och då måste vi åka till söderhamn och spela. och dom ligger längst ner i serien.:) men man måste kämpa ändå:) i mon är det samling klockan 10och Sen så måste man överraska honom men frukost på sängen kanske. sen så får vi se om det blir blir någon present:)

vi syns i mon. Glöm inte farsdag :) vad har du köpt till din pappa?:)







dom kanske blir åt fel håll men jag knäppte med mobilen:) det är på våran nya lyckta:)
just nu äter jag en glass som är jätte god och heter Hollywood och tittar på New Girl


hej nu har äntligen min sport Bh kommit<3<3<3





Nu har min sport Bh kommit<3<3<3

HejHej!!
 
Idag så har jag inte gjort så mycket..
 
Eller jag börjar med lite sovmorgon. Började klockan tio över nio. Hade idrott på direkten.
Och sen efter skolan så åkte jag buss hem och sen så lär man gå lite mer än en kilometer. Eller det gick rätt så snabbt i dag för att jag gick med Sofie för hon och jag var en stund i dag. Men sen så kom hennes mamma och då lärde hon åka hem. Hon åkte för typ 45 minuter sen. Sen dess har jag bara suttit i soffan och tittat på tv.
 
I kväll eller klockan sju kanske jag ska åka och titta på Dam match. Med Elin Nordström ska jag gå med. Ska ringa till henne eller smsa henne vilken tid vi ska mötas osv.
 
Men nu ska jag föra över lite bilder från kameran så kanske ni får se några snart så holl ögonen öppna. Tänkte ge lite tips kanske. Ska kanske börja med det.
 
Men det kommer i kväll i sånnafall eller lite senare under kvällen om jag hinner.
 
Vi hörs :)
 
ojojoj..

nu har det varit en liten blogg pause. förlåt..<3

har varit mycket nu..

iallafall så i lördags så sov jag hos ofelia. hon hade halloween party. och sen på söndagen. så var jag till aqua nova i Borlänge. jätte roligt. det är alltså ett äventyrs bad:) sen efter det så åt vi på max<3
och i går så tränade jag innebandy.
och i dag tränade jag fotboll:)
och sen klockan 20 i 7 så kom jossan och hämtade mig för vi åkte på A-lags match.:)

Men nu ska jag sova. puss och kram:)

hejhej !

nu har jag kommit hem. har varit underbara dagar i håsjön.
vi har grillat korv, bastat, halloween party. också massa mer. jätte kul.

men klockan halv fem sk jag träna innebandy. Hann hem så jag kan träna.

här kommer lite bilder i från när jag var med jossan.:)



den blåa pastan.






min fina snölyckta <3

kram