HejHej!!
 
Nu har jag varit dålig på att upptatera nu igen..
 
Men i går så var jag med Jåsefin. Hon kom hit i snö stormen. Och då var vi inne lite först sen så gjorde vi lunch. Vi gjorde blåa makaroner :) HAHA!!
Senm gick vi ut och åkte bob och maddras. Sen gick vi hem efter en stund och då så gjorde vi en jätte fin snögubbe/snötant. Jätte fin. Sen gjorde vi en snö lyckta också som jag tände i går kväll när det var mörkt ute. Iallafall vid fyra så åkte jag på innebandy träning. Super kul. Kom hem kvart i sex kanske. Sen duschade jag och åt rotmos och norsk korv. Jätte gott<3 Sen började jag att packa väskan. Jag ska till mormor tisdag till torsdag. Så kommer nog inte bli så bra upptatering men man vet aldrig. kan låna deras dator t.ex. Sen på onsdag eller i mon så tror jag att det var halloween. Så då kommer säkert någon att knacka på dörren... Läskigt.. Tur att inte jag är hemma då :) MEn på onsdag kväll tror jag att vi ska ha halloween party hos mormor. Suuper kul. Förra året så fick vi gå ut när det var jätte mörkt ute och då fick vi leta efter presenter.. Läskigt men jätte kul. Sen så körde vi köra gömma ute med Roger och då gömmde han sig på bryggan och då hade han en ful mask på sig så jag och isak höll på att börja gråta vi blev så j*kla rädd. Men kul var det sen :) 
Mormor och Roger bor i Håsjön. Det är en sjö som ligger ungefär kanske 4 kilometer eller 5 kilometer i från korsån. Nu gissade jag bara men det är inte så långt där i från.
 
Men nu ska jag fixa lite saker. Så syns vi sen. Ha en bra Halloween.
 
Puss på er:*
 
P.S Bilder kommer snart på snö gubben och lycktan osv.. Hej Svejs!
 
Hej Hej!!
 
I dag har jag tillbringat halva min dag i hofors hallen. Först spelade jag en match och i första perioden så var det 3-1 till oss andra blev det 4-4 tror jag och i tredje 4-5 i sista sekunden så blev det mål till alba.. och jag blev utvisad..
Bra jämn match ändå. skottstatestiken i första perioden blev det 15-9 till oss osv..
Riktigt rolig match var det för det var så jämt och för att det var fart hela tiden.
 
Efter min match så åt jag en korv och tittade på matchen.
Sköt på mål i period pauserna.
 
sen har jag bara typ varit hemma och varit på kyrkogården och tänt ett ljus för gammel mormor Grata som skulle ha blivit 94 år men som blev 92 år tror jag sen lämnade hon jorden. <3
Älskar dig bästa du <3
 
I mon har jag inga stora planer. Det får vi se i mon vad som kommer hända..
 
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om egentligen..
 
Kanske göra någon sån här dag. kanske det kanske måste bli klar med alla någon gång. Ni får gärna tipsa lite om vad jag kan blogga om. :)
 
Men nu ska jag fixa lite grejer och äta chokladpudding som efterrätt. så måste göra det först. Och i dag till middag var det plankstek <3 loveit <3
 
Ha det bra nu alla älskade läsare.
Ta vara på livet här och nu <3
Saknar sommaren redan <3
hej hej i torsdags så kom dom första snö flingorna. och hagel. Och i går så snöade det jätte mycket. Var typ snö storm. Åå jag längtar till när Hoforsbacken öppnar. Kan hoppa i mina pjäxor (stavning?) och sen i med dom i mina lila twintip. <3 Åå längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar längtar..

i går så var jag i skolan som vanligt. sen så efter skolan kom jag hem och då åt jag mellis och sen åkte jag till bellis. haha det rimmade. fast jag åkte till bellis och Amanda och Line. för att fira madde 20år. Madde har flyttat hemifrån och bor i en lägenhet som inte alla får plats i så då blev det kalas där hon bodde före;).

i dag så är det gameday. och egentligen ska jag spela 2 matcher med mina lag. men jag ska bara spela en. för vi är så många så man får inte spela alla matcher också tänkte dom nog att jag bara orkar en för jag har varit sjuk.
jag har samling klockan 09,30 så då måste jag gå upp nu för jag ska åka om 55 minuter kanske eller kvart över nio.
men ni får ha en bra lördag så kanske vi ses lite senare under dagen. Kram:)




2 rätt så gamla bilder på mig:)





Tjenare!
 
I dag det onsdag och vi har sovmorgon till 10 över 9. Hur skönt som helst. Snart ska jag fixa till mig och äta frulle. Har jätte ont i halsen i dag men jag måste ta det lungt på idrotten annars kan jag bli sjuk. Hosta ont i halsedn ont i huvudet. Kan det bli värre? :O
 
Iallafall i dag så ska jag till skolan och sen ska jag hem efter skolan. Ingen träning i dag. Ska kanske hitta på något med någon. Kul Kul. Sen så måste man plugga lite också..
 
Nee nu måste jag fixa mig för Cornelia kommer kvart i.
 
Men vi ses sen om jag har tid.
 
OBS!
 
I går så var jag i skolan sen åkte jag hem och vilade och pluggade. Sen så var jag med Cornelia och vi knäppte lite kort och var ute med jide. Åt hamburgare. Också cyklade vi till Ishallen. Sen kom jag hem klockan 20 över 8.
 
Men nu måste jag värkligen gå...
 
Ha en bra Onsdag:)
 
Hej hej !!
 
I dag så hade vi sovmorgon.. som självklart jag glömmde..
Klockan halv åtta kom jag på det och då var jag färdig och redo för att åka till skolan..
Mamma kommer hem och hämmtar mig och Jossan för att skjusa oss till skolan :)
Slipper gå eller cykla i den hära kalla luften :/ :)
Jag har nu  fått min host termin.. Hostar hela tiden.. Men hoppas att jag får träna någon gång den här veckan.
 
I dag har vi prov i engelska. Har tränat så hoppas att det kommer gå bra.
 
Nee nu ska jag fixa vidare. Tex. hämta min lampa på rummet. För jag gör en lampskärm. Också gör jag ett spöke :) Jätte vacker. :)
 
 
 Ha en bra Tisdag :)
 
 
Tagga Tagga....
 
Ja i dag så ska vi spela match. Hofors IBK F.98-99 - Åmot IF F. 98-99.. Närvös och taggad är jag. Matchen börjar klockan ett. Och har samling klockan tolv.
Suuper taggad asså.. Hoppas att vi kommer vinna. Men man måste kämpa för att få vinst.
Näe nu ska jag gå och packa i allt i väskan. Ha det bäst <3
(inget långt inlägg, jag vet)
 
Syns när jag kommer hem eller lite senare om resultatet :)
 
VI SKA ,KÄMPA!!
 
hej hej!!

i dag har det varit en Chill dag. Bara varit hemma. Fick besök av mina små kusiner. Tilde och Liam. Vi spelade monster buzz. Jätte kul. Jag vann som vanligt;) Sen så när dom åkte hem så började jag att fixa lite. För vi skulle ha middag i dag. Pär har kommit hem och Raymond kom hit och hans flickvän och Pärs flickvän Lisa. Alla vi sju stycken åt mat. Vi åt potatis och något kött med typ gräddsås. Jätte Jätte Gott var det. Sen så åkte Malin till BB. För hennes syster Sandra fick en bebis i går så då åkte hon och hämtade dom på sjukhuset. Jätte söt liten flicka. När Raymond och Malin hade åkt så då kollade vi på foton i från bröllopet. Sen så åt vi lite glass. Och nu sitter vi med lite popcorn <3 Jätte Gott igen då..<3 och nu tittar vi på Bröderna Karlsson. Har sett den flera gånger. Men den är jätte bra... Näe nu ska jag kika vidare. Ha det bäst. : )


klass fotot jag fick i går. jag står på mitten raden. tredje i från höger. : )
hej hej.

nu i kväll har jag pysslat stenar. Dom blev jätte fina tyckte jag. här kommer bilderna. bloggar nu från mobilen så jag knäppte med den så klart :)







hej hej!!

nu har det inte varit mycket upptateringar här inte.
Det är för att jag har varit i Norge på bröllop. Jätte fint var det. God mat och trevligt sällskap. tror det var 166 personer till maten och sen till festen 200 personer så det kom 50 till ungefär. jätte goda tårtor tror det va runt 20 tårtor och då över driver jag inte. var säkert mer är 20 för det var ett helt lång bord med tårtor. jag knäppte kort på alla så då kan man räkna alla kort och se hur många tårtor det var. Jag skriver med min mobil så det kan bli lite slarvigt och kanske om jag tänker skriva har då blir det här istället.. XT9 har fått någon fel....
Iallafall så åkte vi till Norge i torsdags och hem igen i går. I torsdags aå kom vi till Farmor klockan 1 på natten bara för vi startade inte förs klockan 4 för jag lärde gå i skolan hela dagen och jag slutade inte förs klockan kvart över tre. och mamma kom hem typ lite över halv fyra. sen den halv timmen packade vi i allt i bilen och fikade. Pappa hade som tur satt på vinter däcken. för det snöade i går när vi åkte hem. jätte mycket faktiskt. På den sista platsen det snöade var det tre mil kvar till Orsa så inte så långt bort. Där hade dom till och med skottat på vägen för det hade kommit så mycket snö. sen när vi kom till Falun så spö regnade det... ända hem..
så det äe lite blött.
Alla nätter sov vi hos farmor. Fast utom en och det var lördag natt för då bodde vi på en camping nära festen. så vi fick gå dit. kanske 300 meter eller 400 säkert 400 iallafall.
vi sov i ebba liten stuga.

Nää nu måste jag kliva upp.
ha en bra dag:)

(skriver mer sen)
Dag 11: Hur många följare har du haft som högst på din blogg?
 
Jaa du jag vet inte? Inte riktigt säker på denna fråga. Men kanske är vid 153 personer tror jag. och 232 på sidvisningar..
Vet att det inte är så mycket. Men är inte en av dom största bloggarna i sverige.
Men jag vill komma upp till 300 iallafall så sprid gärna min blogg. Om du har en blogg. Länka den då i kommentars fältet.
 
                                                                                                                                                                                         
 
Dag 12: Dina tre största idoler.
 
Jaa det blir Jakob Silfverberg, Maria Montazami, Jag vet inte den tredje. Men dom två får duga <3
 
 
                                                                                                                                                                                         
 
Dag 13: Nämn tre saker du behövt till en öde ö.
 
Solglasögon, matochdryck, någon av mina vänner<3
                                                                                                                                                                                         
 
Dag 14: Hur är din stil ? (kläder,smik)
 
Jaa nu har jag faktiskt börja sminka mig lite eftersom jag blir så röd under näsan av något. Det är inte finnar heller så jag vet inte vad det är.. Så det blir lite puder som jag har köpt på H&M och i bland kommer lite mascara. men det är inte min grej..
Sen kläder är legings och någon tunika för jag tycker att jag inte är fin i tajta kläder.. Också lite jeans och en huvtröja. Och mössa när det är kalt. Som nu. Min lugg sitter oftast uppe med ett hårspänne. Det är väldigt o ofta jag har uppsatt hår nu för tiden. Men jag hade det faktiskt i dag.
 
 
 
Dag 10: Vad vill du ha för husdjur? och varför?
 
Hur söta som helst.
 
Jag vill ha en hund bara för det är det bästa djuret som finns <3 Har tjatat på pappa sen jag var jätte liten. Jag och broren min vill ha en hund.BÄSTA DJURET EVER!!
Bilden är tagen från google. men jag vill kanske inte ha just den rasen. Jag ska skaffa hund när jag flyttar hemm i från.
Dag 8 Har inte knäppt några bilder så det blir inge. Sorry!
 
DAG 9: En av mina bästa maträtter är Pasta och ost och skink sås <3
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Hej Hej:)
 
I går så hade vi våran första serie match för denna sisong. (stavning?) Den gick iallafall super bra<3 Vi vann med 13-0 mot huddik/björkberg. Vi spelade grymt bra. Sen i går efter matchen så åkte vi direkt till rättvik för lite marknad. Jag köpte 13 par strumpor <3 Ett par var med angry birds och med döskallar, stjärnor. Det var jätte mycket olika till och med en ambulans och en mus jag köpte och usa strumpor. Iallafall så hade jag en grym dag i går. Vi 6 så gick vi på en jätte jätte fin restaurang. MAn hade utsickt över siljan och den långa bron. Den låg vid den. Den hette någon med villa tror jag men inte säker. Kanske den hette restaurang villa.. Men vet inte. Det var hur underbart god mat <3 Först så lärde man boka bord. men det gjorde vi på dagen. Sen så när vi kom dit var den en tjej som var särvitör som visade vårat bord. Vi fick sitta vid brasan <3 Först så kom dom med en liten korg med bröd och lite smör. Smöret var jätte gott. Sen så kom  servitören och frågade om beställningen. Och då hade dom en kvällens tips. Och den tog jag. Det var något kött och potatis gratäng och rödvin sås vid köttet. suuper gott<3 Sen så när vi hade ätit upp efter ett tag så kom servitören och frågade om vi ville ha efterrätt. Då tog jag lite glass bara för jag var så mätt. jag tog en kula rättviksglass. Den var den godaste vanilj glassen jag någonsin har ätit <3
Jag rekommenderar denna restaurang. Det var lite vänte tid men det var det värt. Det var till och med fullbokat så dom hade lite körigt (stavning?) :) Sen gick vi till husvagnen asså mormors och Rogers husvagn. Där satt vi och prata och sen så åkte vi hem vid typ halv tio. 'Somnade i bilen fast jag somnade i falun. Men jag fick sova iallafall :) Vi kom hem halv 11. Då var man parkerad i soffan och tittade på någon film på 4 an. När den var slut så gick vi och la oss<3 Sen nu idag så vaknade jag kl halv tio typ. men jag låg kvar i sängen och kikade på film till 10 ungefär. Sen gick jag ner och åt någon bröd som mormor köpte på rättviksmarknaden. Det var något tunn bröd. Det var segt och gott. Man lärde tugga ett tag. också hade jag på ost<3 Super gott var det. Och nu sitter jag här <3
Men det var hela min dag i går och lite av nu hitills av dagen.
 
Nu ska jag ner och pyssla. Tänkte ta en MP skiva och göra en skål. bilder kommer sen om jag ska göra en sån.
Men nu ska jag gå. Ha det bra <3
  
Mer bilder kommer (imon) för nu ska vi sova för vi ska spela innebandy i mon och har samling kl 11. och nu ska vi köra SKP. Sen i mon efter matchen så ska jag mamma och pappa till rättvik för lite marknad. HA det bra så länge :)
 
 
 
 
 
Linnea Kling här, Kristins kompis faktsikt! Och idag har vi tjejkväll (Amanda är också med..) Min blogg är enkel http://linneaklang.blogg.se ! KIIKA IN
så vi SKA kolla på filmer sen vi, och det är en skräckfilm som vi måste kolla på, bästämt. + en komedi! Men, vem är jag?
Jo, jag är en halvgalen tjej som bor i hofors på min fritid så rider jag och är med mina underbara vänner! :D
Jag går annars också i 7:an! På P3 skolan. Jasså, haha. Aja, vi vi ska forsätta ha kul vii
 
NU har jag varit riktigt dålig på att upptatera. Men skolan och träningen tar mycket tid på dagarna : ) Men iallafall i förgår så var jag med Alma och Josefin. Vi knäppte klort så jag tänkte bara lägga över dom på datorn sen får ni se hur mycket som helst <3 Ha det bra så syns vi om bara några minuter puss <3
hej hej!!

i dag har jag varit i skolan. och efter skolan så var jag med Alma och Josefin efter skolan. och vi har varit ute och knäppt massa kort. blev många fina kort. ni kommer få se dom i mon för att jag orkar inte nu. inte slå på datorn.. jag mobilbloggar nu. så blir inte så jätte mycket.


och nu sitter jag i soffan och tittar på Hollywood fruarna. jätte bra tycker jag. och till middag åt jag kyckling med ris och curry sås. det var grymt gott.
men nu måste jag på toa göra en 1:a om ni undrade:)
hej då alla mina älskade läsare. syns i mon om jag har tid :)

HejHej!!
 
Jag har blivit rätt så dålig med det här att blogga. menmen...
 
Iallafall så i dag har jag gått i skolan och tränat.
Jag Amanda & Linnea kör en stegräknar tävling. Och det går ut på att få så mycket steg som möjligt. och det ska vi köra med tills 1 december. I två hela månader ska vi köra det.
Hitills i dag har jag bara 7093 steg för att jag råkade att glömma sätta på den i morse... så jag blev av med några hundra.. märkte den vid 10 ungefär..... 3 timmar bara borta...
men men jag leder nog hitills hoppas jag :)
 
Imon ska jag "leka" med Alma svensson. Vi tänkte till Valbo för jag ska handla lite saker men tror att inte mamma kunde för hon ska sy. hon måste vara med för att jag ska köpa en klänning. För att jag ska på bröllop den 13 okt. I norge faktiskt. så jag ska åka till farmor. Då kommer det bli kort.
 
Men nu ska jag gå och sova för jag har grymt ont i huvudet! God natt :)