Hejsan!

jag har haft fullt upp i helgen.

Fredag: skola, var hos ögondoktorn osv.....

Lördag: innebandy match mot saik och vi vann med 10-4. Åkte hem och städa. Sen kom hela stora släkten hit och vi hade överraskningsfest. Vi var 25 eller 26..
Det var god mat och jätte roligt med alla kusiner. Jag målade naglar på kusinerna eller på 4 st men det var lite svårt eftersom man inte är så duktig på att rita också skulle man göra massa figurer.. Men det blev som det blev.
Somnade runt 2 tiden.

Söndag: spelade match mot åmot. Förlorade med 7-4.. Inte så kul. Men det blev som det blev igen. Kan inte göra något åt de nu.

Måndag: skola, innebandy träning, ska sova nu.

Ha det så bra:)



Jag har inte hunnit provat det här och testat om det funkar men det ser ut att det kan funka :)
det kommer ta ett tag att käna i hop det..
Alldeles nyss så pratade jag om att jag ville ha en iphone 5. Och jag sa att jag ville häldre ha det än en ipad. så då ska jag köpa en iphone 5 fast det blir nog inte förs vid slutet av våren. Men mamma säger att jag får köpa en för mina egna pengar och att jag kommer fixa att käna i hop till en. så nästa gång vi är i valbo ska vi in på Telia och då ska vi kolla om jag kan köpa en så fort som möjlig osv. men det tar ju ett tag att käna i hop det men




har gått så här i skolan i dag.. ser suddigt och jätte fult.. men jag var till hc i dag och då fick jag en salva som jag ska ta två gånger per dag..










Om du vill göra snygga enkla naglar så kan du göra tidninsnaglar.!

Först så tar du baslack (man måste inte ha det) Och om du har det så målar du tunt på alla naglar så håller det mycket bättre än en hel hög av nagellack. Det torkar mycket snabbare också :)
Sen tar du det färg du vill ha. Målar alla naglarna. Låt det sedan tårka.
När det är helt tort tar du en tidning och river ut en bit. Sen så ska du fuckta papper eller något liknande. Sen tar du tidningsbiten och lägger den på nageln och blöter tidningen. så då färgar texten/mönstret av sig på nageln. Sen är det bara att ta top lack och lägger 2 tunna lager på nageln. Sen har du snygga enkla naglar. Lycka till:)

Utsikten inzoomat!!
så ser det ut utan inzoomat och så ser det ut i verkligheten.
Konstig topp på ett träd!
Där var det slut på lite bilder. Hoppas att ni gillar dom här fotona. Kram! :)
 
min mobil har nå fel men nu fortsätter jag med mitt förra inlägg....

jag ska prata med mina kompisar. vi har sovmorgon till kvart i nio och jag har varit är en timme tillbaka för jag och jossan har ingen skjuts i dag.

hej hej!:)

förlåt för dålig uppdatering igen.

i söndags var jag med pappa upp på berget. jag knäppte massa bilder. ska lägga upp alla bilder sen.
men i går var det skola och träning sen sova.

och i dag är det skola och träning igen. blir inte så mycket mer på dagarna något mer om dagarna.

sen i mon vet jag inte eftersom det inte är någon träning efter skolan. kanske va med någon kompis vad vet jag:)

men nu ska jag prata med.
sorry!! jag bloggar från mobilen och jag kom åt publicera knappen...

iallafall i går var jag på tidningscupen. vi spelade 3 matchen vi förlorade 2 oavgjort en.. vi höll på att vinna. när det var 10 sekunder kvar blev det straff för dom andra och då blev det oavgjort..

och i dag har jag haft en slappar dag. jag gick inte upp i från sängen förns kvart i ett. sen åt jag frulle och sen somnade jag på soffan. vid tre vaknade jag. efter ett litet tag åt jag vofflor och sen gick jag jag ut och knäppte kort. fick några fina. men det var svårt bara för mina fingrar frös till typ is.. och jag skakade en del. men några fina blev det. i mon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jag kanske ska baka eller knäppa mer kort om det inte är lika kallt. ni kanske kommer få se bilderna i mon. om jag hinner lägga in dom på datorn:)

ha det bra!:)


haha XD


Förlåt för att jag inte har uppdatera. i går var jag på tidnings





den här skylten har jag gjort.

hyllan







jag knäppte med mobilen och dom bilderna förutom skorna blev åt fel håll jag höll mobilen fel..



Hej Hej!!GUD VAD GLAD JAG BLEV NÄR JAG SÅG PÅ STATISTIKEN (?)
Fortsätt så här nu.
 
Iallafall så åkte vi till valbo ist för sandviken för att det stängde tidigare och då skulle vi typ inte hinna. Så då åkte vi till valbo. Jag hittade inte bara skor utan jag hittade 2 saker till :D som jag blev super nöjd med. ALLA saker blev hur bra som helst.
 
Ni kommer så klart få se dom på bilder men ni får hålla er tills i mon så får ni se alla mina saker. För jag har skorna nere och jag har lindat foten nu så då orkar jag bara inte gå ner.
 
Tyvärr så har jag en dålig nyhet..
 
Jag köpte lika skor som Frida och Astrid. Men det fanns ingen i någon annan färg i min storlek för dom tog slut och jag kunde inte vänta heller eftersom vi inte hade någon annan dag eftersom att jag ska träna i mon (mina andra skor har blivit jätte snea så gör jätte ont när jag springer i dom) och på fredag är det tidningscupen. (tror det stavas så?) iallafall och då kan jag inte springa i snea skor och lida med min fot... Så därför blev det lika och det fanns ingen annan just jag ville ha. jag ville ha i en sån modell.
 
Men nu ska jag berätta en god nyhet också så klart. Skorna passar till min innebandy klubba så det kommer bli hur snyggt som helst på träningen i mon :)
 
Men nu tänkte jag faktiskt slå på filmen/serien oc och sen sova. Ha det så bra så ses vi i mon när ni ska få se bilderna. Puss:*
 
 
 
 
Mitt bloggande är uselt.............
 
Men men nu ringde pappa och sa att vi ska åka och köpa nya innebandy skor :D
 
Jag har gjort illa min fot och så.. och mina andra skor är jätte sne så det gör ont när jag springer i dom så då ska vi köpa nya skor.
 
Jag ska spela fotboll på fredag  en cup i sandviken. Kommer bli jätte kul. Vi spelade där förra året också så jag vet att det kommer bli jätte kul. Så på fredag ska jag ta ledigt en lektion. :)
 
Men nu måste jag åka ha det bra puss<3
det här fick jag av mamma i dag :D







fick det här av mamma i dag:D

Jag och mamma fick uppdrag att göra efterrätten och då gjorde vi 35 st pannacota. Och med bär som man fick lägga på själv om man ville ha.
Det var några bilder med nya objektivet :) (bilderna är tagen 24 december)
 
 
jag hade visst redan visat dom julklappar. men nu var det lite mer bilder..
blev ingen bra video men här kommer några bilder istället :) (inte alla julklappar. Fler kommer i ett annat inlägg)


ny klocka.



nya stövlar.







ny kamera väska.


Marco objektiv med upp till 300 meter zoom.

solskydd till objektivet.


allt på kameran.



jämnför..



något lins skydd av något slag.



och ett stativ. :D

nu ska jag sova.

Gott nytt år förresten :D